tsiakmakis
tsiakmakis
shipping truck

Διαθεσιμότητα

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος tsiakmakis.gr υπάρχει ενημέρωση για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε προτού κάνετε την παραγγελία σας ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα και άμεσα παραδοτέα, ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά αναμένουμε την παραλαβή τους από τους προμηθευτές μας και τέλος, ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν παραγγελίας από τους προμηθευτές μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας, και θα ενημερωθείτε μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή, και την παράδοσή του.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στην αποθήκη μας.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!