tsiakmakis
tsiakmakis
shipping truck

Εταιρεία

TSIAKMAKIS Γεωργικά Μηχανήματα – Δραστηριοποιούμαστε στην εισαγωγή τρακτέρ και γεωργικών μηχανημάτων, καθώς και στην εμπορία ανταλλακτικών τρακτέρ και παρελκόμενων εδώ και 20 χρόνια, στο Νομό Σερρών και την ευρύτερη περιοχή, καθώς και πανελλαδικά.

Διαθέτουμε ανταλλακτικά ελκυστήρων (New Holland, Case IH, Fiat/Fiatagri), παρελκόμενων τόσο εισαγωγής (Kuhn, Kverneland, MX, Arcusin, Rau, Maschio Gaspardo, Lely Welger) όσο και εγχώριων κατασκευαστών (Continental, Foukas, Koutsikos, Terra, BEKAM, ΒΙΟΓΕΜ, Πήγασος, Πυθαγόρας, Τσαλαπατάρας, Αρμάθα).

Πολιτική μας είναι να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες τιμές της αγοράς, διατηρώντας πάντα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Μέσα από μια σειρά μακροχρόνιων και ισχυρών συνεργασιών, καλύπτουμε πάνω από 15.000 κωδικούς. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της εσωτερικής οργάνωσης και η αύξηση του δικτύου πωλήσεων στην ευρύτερη περιοχή της Κ. Μακεδονίας, προσφέροντας πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!