tsiakmakis
tsiakmakis
shipping truck

Ηλεκτρονική Διάγνωση Μηχανημάτων

Η ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ Γεωργικά Μηχανήματα διαθέτει το εξειδικευμένο διαγνωστικό εργαλείο Jaltest της Cojali S. L., για χρήση σε ηλεκτρονική διάγνωση πλήθους σύγχρονων ελκυστήρων και παρελκομένων τους.

Με τη χρήση των διαγνωστικών μπορεί να λυθεί κάθε σύνθετο πρόβλημα. Πραγματοποιώντας μια ηλεκτρονική διάγνωση, οι τεχνικοί μας μπορούν να συλλέξουν τους κωδικούς βλάβης, να μετρήσουν και να παραμετροποιήσουν, να προγραμματίσουν εγκεφάλους και να ρυθμίσουν κάθε σύστημα του μηχανήματος.

Το διαγνωστικό εργαλείο Jaltest της Cojali S. L. ενημερώνεται συνεχώς και έχει πρόσβαση σε όλους τους σύγχρονους τύπους ελκυστήρων και μηχανημάτων.

Η σωστή ηλεκτρονική διάγνωση από το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό της ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ Γεωργικά Μηχανήματα θα βοηθήσει στη γρήγορη επίλυση του προβλήματος, ενώ παράλληλα, θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα, αφού στοχεύει κατευθείαν στο σημείο της βλάβης και στην αντικατάσταση του ελαττωματικού στοιχείου.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!